De verhalen die ons maken

Ontdek de reis van onze producten en de verhalen van de mensen achter de schermen. Samen werken we aan een betere wereld te maken!

Een sprankelend zomercadeau: in samenwerking met Pinkyrose

Geniet van ons sprankelende zomercadeau in samenwerking met Pinkyrose! Het cadeau bestaat uit onze gerecyclede karafset uit Bolivia en heerlijk bruisend water en een Chili Grapefruit limonade van Pinkyrose.

Lees verder
Vakantie in eigen land: wat kun je allemaal doen?

Aan een vakantie in eigen land zitten veel voordelen. Het is een stuk vriendelijker voor de portemonnee en je hebt geen last van reisstress. En de aarde krijgt meer rust! Met deze tips kom jij de zomer goed door.

Lees verder
Hoe leef je langer en gelukkiger? Lees het interview met de auteurs

Wat is het geheim voor een lang en gelukkig leven? Fons en Jacqui Burger raakten gefascineerd door deze vraag als gevolg van een observering. In het Westen hebben we alles mee, en tóch zijn veel mensen ongelukkig.

Lees verder
5 manieren om met corona-afval om te gaan

Hoewel we dit jaar amper konden reizen, heeft de wereld het toch zwaar te verduren, en wel door een nieuw soort afval. Mondkapjes, handschoenen en plastic flesjes worden gevonden in de oceaan, op straat en in de riolering.

Lees verder
De Bubble Buddy: vol duurzame voordelen

Begin 2009 vroeg een docent op de kunstacademie mij waar ik mij nou echt zorgen om maakte. Ik moest er even over nadenken maar toen ik nachts wakker lag wist ik het antwoord wel.

Lees verder
De Wastebag, de enige plastic tas die je nog nodig zal hebben

De oceaan stroomt over van plastic. Per minuut belandt er ongeveer een hele vrachtwagen aan plastic in de zee. Als het niet direct gebeurt, is het wel indirect. Good To Give steekt er een stokje voor met een nieuw product. 

Lees verder
De ontbossing tegen: ga voor sloophout

Een paar dagen geleden kwam ik een artikel tegen over ontbossing op Nu.nl. Tussen 2004 en 2017 zijn er gebieden ter grootte van 10x Nederland ontbost over heel de wereld. Lees meer over dit probleem.

Lees verder