Wij werken samen
aan een betere wereld

Goed voor mens, dier en aarde

Over ons

Good to Give is leverancier van authentieke en duurzame relatiegeschenken in een 100% fairtrade-keten. Door onze zakelijk partnerschappen, kunnen wij zorgvuldig geselecteerde producten aanbieden aan bedrijven en retailers. Elk van onze Originals vertelt zijn eigen verhaal en heeft zijn eigen positieve bijdrage aan de wereld.

Onze missie

Impact maken op het bedrijfsleven in ontwikkelingslanden. Dat is onze missie. Hoe doen we dat? Door veilige werkgelegenheid te creëren met een eerlijk loon en gelijke rechten, inspraak en persoonlijke ontwikkeling voor iedereen. Op deze manier bieden we de mensen inkomenszekerheid, waardoor ze kunnen investeren in hun toekomst. Maar we zijn niet alleen serieus over mensen… ook over onze aarde! Voor alle Original producten selecteren we uitsluitend 100% fairtrade gecertificeerde grondstoffen en materialen. Waar mogelijk hergebruiken en upcyclen we voor onze geschenken. Tot nu toe ondersteunden we samen met onze klanten:

23 fair trade startups in 11 ontwikkelingslanden;

13 partnerprojecten met fair trade organisaties;

8 groene en sociale lokale initiatieven;

donaties aan 12 goede doelen

Daar zijn we trots op! Maar we zijn er nog lang niet en werken elke dag hard om meer bedrijven en initiatieven te steunen.

Relatiegeschenken

We willen niet alleen impact maken op het bedrijfsleven in ontwikkelingslanden, maar ook hier in Nederland. Daarom stellen wij elk jaar prachtige pakketten samen voor bedrijven van verschillende groottes. Dankzij een groot assortiment van eigen fairtrade producten en onze goede samenwerking met duurzame leveranciers zijn deze pakketten geweldig om te geven en mogelijk nog beter om te krijgen.

Van kant-en-klare pakketten tot combinaties die compleet op jouw wensen zijn afgestemd, het kan allemaal. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Wil je een cadeaupakket bestellen of heb je vragen?

  T: 010 – 2443444
  (ma-vr van 10.00 – 18.00)

  M: [email protected]

  Adres
  Heemraadssingel 219
  3023CD Rotterdam