Wil je iets bestellen of heb je vragen?

Over ons

Good to Give wil de wereld groener en socialer maken met cadeaus, kerstpakketten en relatiegeschenken. 100% fairtrade, elk met een eigen verhaal en levert een unieke positieve bijdrage aan de wereld. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar The Flying Pig, een stichting die innovatieve initiatieven ondersteunt die de wereld echt kunnen veranderen.

Goodtogive wil economisch perspectief brengen op plaatsen in de wereld waar dat hard nodig is. Dat doen we door start ups te ondersteunen en te begeleiden, die veilige werkgelegenheid bieden tegen een eerlijk loon, met gelijke rechten, inspraak en persoonlijke ontwikkeling voor iedereen. Op deze manier krijgen mensen inkomenszekerheid, waardoor ze kunnen investeren in hun toekomst.

We willen ook een positieve impact hebben op de aarde – we werken met 100% fairtrade en diervriendelijke grondstoffen en materialen, hergebruiken en upcyclen en we compenseren de co2 die we gebruiken bij de productie en transport.

Samen met onze klanten hebben we inmiddels een aardige impact gemaakt:
31 fair trade startups in 11 ontwikkelingslanden;
18 partnerprojecten met fairtrade organisaties;
129 groene en sociale lokale initiatieven;
donaties aan 15 goede doelen

Daar zijn we trots op! Maar we zijn er nog lang niet. Daarom verwelkomen we u graag aan boord – zodat we onze impact samen nog groter kunnen maken.

  T: 010 – 2443444
  (ma-vr van 10.00 – 18.00)

  M: info@goodtogive.nl

  Adres
  Heemraadssingel 219
  3023CD Rotterdam