Bubble Buddy

GERECYCLED ZEEPBAKJE & ORGANISCHE ZEPEN

Minder plastic in de zee(phouder)

De Bubble Buddy is een zeepbakje van gerecycled plastic ontworpen door Rotterdammer Foekje Fleur. Gebruik het kleurrijke zeepbakje om je plastic zeepdispensers te vervangen en het wereldwijde plastic probleem aan te pakken. De deksel heeft een handige rasp die je ook kunt gebruiken als een uitlekbakje. De Bubble Buddy is beschikbaar in 6 verschillende kleuren en met keuze uit 4 biologische zeepjes.

|

Bubble Buddy
Afmeting BB met doosje 10,8 x 8 x 5,5cm
Gewicht BB met zeep met doosje 178g
Materiaal Gerecyclede plastic
Zeep
Afmeting zeep met verpakking 9,4 x 5,9 x 2,4cm
Gewicht zeep 100g
Materiaal Biologische ingrediënten

Sluiten [x]

Organische zeep

De handgemaakte Bubble Buddy zepen worden in Italië ontwikkeld met gecertificeerde biologische ingrediënten. Elk stuk is veganistisch, bevat geen palmolie en is uiteraard niet op dieren getest. De natuurlijke ingrediënten zorgen voor een gevoede huid, die schoon en zacht aanvoelt.

Zacht & Verzorgend

Baby

Speciaal voor je kleintje. De babyzeep is super zacht en is gemaakt met biologische extra vierge olijfolie. Het wordt koud verzeept om de voedende eigenschappen van olijfolie intact te houden en bevat geen allergenen.

Hygiënisch & Fris

Cleaning

Zachte huishoudzeep voor schoonmaken, (af)wassen en handen wassen. Handgemaakt met extra vierge olijfolie en kokosolie. De essentiële tea tree en citronella etherische oliezorgen voor extra hygiëne en een frisse geur.

Voeding & Geurend

Rosehip met Sheabutter

Deze extra voedende zeep voor de zeer droge huid heeft een heerlijke geur. Een mengeling van shea boter, olijfolie en rozenbottelolie. Gebruik deze zeep onder de douche of heerlijk in bad, geschikt voor lichaam en gezicht.

Schoon & Gezond

Shampoo

Deze biologische zeep dient als shampoo is voor alle haartypes. Aan de basis van extra vierge olijfolie, kokosolie en lijnzaadolie zijn essentiële oliën (lavendel, jeneverbes en citroen) toegevoegd voor een hemelse geur.

De Bubble Buddy: vol duurzame voordelen

Begin 2009 vroeg een docent op de kunstacademie mij waar ik me nou echt zorgen om maakte. Ik moest er even over nadenken maar toen ik ‘s nachts wakker lag, wist ik het antwoord wel. Ik had een paar weken daarvoor een artikel in de krant gelezen over de plastic soup in de stille oceaan en zag vanaf dat moment in elke plastic verpakking de duivel die ons de verdoemenis in zou sleuren. Gezellig boodschappen doen zat er niet meer in en een vuilniszak buiten zetten was nog nooit zo zwaar geweest. Vol schaamte en afkeer knoopte ik de wekelijkse zak met plastic verpakkingen dicht.