Welkom.

Wat leuk dat je meedoet met de zomerprijsvraag!
Om mee te doen met de prijsvraag moet je werkzaam zijn bij Buurtzorg, Buurtzorg Kraam of Buurtdiensten.
Je maakt kans om te winnen de antwoorden op de vragen in te vullen en op de verstuur-knop te drukken voor 30 september 2022.
De antwoorden moeten uiterlijk 30 september 2022 bij ons binnen zijn. De uitslag wordt begin oktober bekend gemaakt.
We hebben maar liefst 7 geweldige prijzen die je kunt winnen:

1e prijs

Een week verblijf in een comfort plus kamer (voor 2 personen) of appartement (waar je ook je kinderen kunt meenemen) van Badhotel Bruin op Vlieland. Inclusief elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet en eenmaal een heerlijk driegangendiner met bijpassend wijnarrangement.

2e prijs

Een midweek of lang weekend in een comfort plus kamer of appartement van Badhotel Bruin voor twee personen. Inclusief elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet en eenmaal een heerlijk driegangendiner met wijnarrangement.

5 x een 3e prijs

Een lekker groot zomer-verwenpakket vol met heerlijke zomerse verrassingen t.w.v. 150 euro.
Prijsvraag
We wensen je veel succes en plezier bij het beantwoorden van de vragen.
Stuur je antwoorden voor 30 september. Je geeft daarmee toestemming om de nieuwsbrief van Goodtogive te ontvangen met de uitslag. Je kan je daarna altijd afmelden.
Wil je ons iets vragen of laten weten?  Stuur dan een mailtje aan info@goodtogive.nl of bel ons op werkdagen op 010 – 2443444
Veel succes,
Team Goodtogive
PS wist je dat je als Buurtzorg en Buurtdiensten medewerker kunt winkelen bij de Goodtogive webshop met 20% korting? Gebruik de speciale kortingscode BUURTZORG20.