Doe mee en ondersteun Orange Babies

20 jaar geleden begon Orange Babies met het doel om moeders en kinderen te helpen in hun strijd voor een HIV-vrije toekomst. Veel mensen weten niet dat je met de juiste medicatie en zorg HIV-overdracht kunt voorkomen. Dus als een zwangere vrouw besmet is, betekent dit niet automatisch dat de baby ook met HIV wordt geboren. Integendeel: sinds de oprichting van Orange Babies zijn er tienduizenden baby’s gered. Hoewel het feit dat Orange Babies na 20 jaar nog steeds tegen deze misstand moet vechten eigenlijk niet echt een reden is om feest te vieren, willen we een verjaardagscadeau geven aan deze prachtige stichting. We hebben een limited edition sweater, muts en sjaal in een mix van kasjmier en merino-wol ontworpen, waarvan de volledige opbrengst naar Orange Babies gaat. De sweater, sjaal en muts van Orange Babies zijn unisex en verkrijgbaar in zwart met een oranje detail of pompoenoranje met een zwart detail.
Houd je niet van sinaasappel of heb je liever 100% kasjmier? Als je de code ORANGEBABIES20 gebruikt bij je aankoop van andere artikelen in onze webshop, doneren wij 20% van het aankoopbedrag aan Orange Babies. Het maakt uit wat je draagt. Samen kunnen we de wereld veranderen.

Hier kun je naar de shop van sogoodtowear. Bestel nu voordat de limited edition op is.

Kerstpakket met Orange Babies als goed doel?

Wellicht bent u benaderd door Orange Babies om met uw bedrijf dit jaar als kerstpakket een Orange Babies pakket aan uw relaties en personeel cadeau te doen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Gladys Visser via email [email protected] of via ons centrale telefoonnummer 010-2443444

Kijk hier voor een preview van de pakketten.