Fons en Jacqui Burger

Groot in 100% faire relatiegeschenken

Het begon allemaal tien jaar geleden toen Fons en Jacqui Burger een serie boekjes uitbrachten  onder de titel “52 simpele manieren om de wereld te veranderen”. Amnesty International die de boekjes als kerstgeschenk voor hun relatie afnemen vroegen of er misschien nog iets bij kon, een klein kerstpakketje of zo. Natuurlijk moest dat iets zijn wat in de lijn lag van het boekje. De wereld moest er een stukje beter en mooier van worden. Het opzetten van een bedrijfje dat zich toelegde op fair trade geschenken was snel verzonnen. Daarmee konden ze bedrijven in ontwikkelingslanden voor de productie sociaal en economische perspectief te bieden.

Na tien jaar is Goodtogive inmiddels het grootste 100% fairtrade bedrijf in relatiegeschenken geworden. De meeste pakketten hebben een thema en ieder jaar weer worden er nieuwe bedrijfes opgestart in arme landen met financiering die Goodotgive en haar klanten verzorgen.

Zo wordt het geweldig om te krijgen, maar ook goed om te geven.

Alle pakketten zijn 100% fair trade gemaakt en CO2 gecompenseerd. We proberen elke stap zo duurzaam en inclusief mogelijk te maken en houden van hergebruik, upcyclen, en denken na over onze verpakkingen en het transport

Met dank aan onze klantenwaardering zijn we in staat elk jaar te groeien, onze impact op verbetering van de wereld vergroten en krijgen we meer werkgelegenheid daar waar nodig is. Daarnaast ondersteunen we met ieder pakket een goed doel.

Kortom met elk product/kerstpakket zijn er meer blije ontvangers en meer enthousiaste gevers.