Glasblazer in onze fabriek in Bolivië

Wij vertellen er een verhaal bij

De geschenken van GoodToGive komen met een verhaal, dat begint in een van onze ateliers of workshops in Bolivia, India, Nepal, Indonesië, Bangladesh of Nederland en variërt van aardewerk uit Marokko, dienbladen van sloophout uit India, tot cashmere sjaals van onze geiten in Nepal.

Elk cadeau is uniek, mooi vormgegeven en van een hoogwaardige kwaliteit. En er zit een prachtig verhaal achter, waar we trots op zijn.

In de hele wereld (met name in ontwikkelingslanden, maar ook in Nederland) ondersteunen we bijzondere startups, die producten maken, vaak met hergebruik van grondstoffen, waarbij we een steentje bijdragen aan het opruimen van de afvalberg. Waar mogelijk betrekken we  mensen die wat extra support nodig hebben om aan het arbeidsproces deel te kunnen nemen.

Klanten van GoodToGive krijgen door hun aankoop een uniek cadeau voor hun medewerkers en/of relaties en dragen bij aan de economische ontwikkeling waar het hard nodig is. De producent zorgt voor continuïteit van de fabriek en samen zorgen we voor verbetering van sociale en economische omstandigheden.