Good to Give 'Originals'

Fair Flame

FAIRTRADE GEURKAARSEN
Good to Give 'Originals'

Fair Flame

De Fair Flame maakt de wereld een stukje lichter. Deze kaars is duurzaam geproduceerd in Ngawi, Indonesië en is van Palm wax gemaakt. Hierdoor hebben ze een langere brandtijd dan een normale kaars. De kaarshouder is beschikbaar in 4 kleuren en de bijbehorende waxinelichtjes in 4 geuren.

Onze fair trade geurkaarsen

Elke kleur kaars heeft zijn eigen heerlijk ruikende waxinelichtje. De kaarsen worden met de hand geverfd in natuurlijke verf zonder chemicaliën, waardoor elke kaars uniek is. De waxinelichtjes komen in 4 geuren gemaakt van biologische en natuurlijke ingrediënten.

Jujube zaden & Lavendel

Patchouli

De heerlijke geur van Patchouli werkt aardend en brengt emoties in balans. Deze geur werd veel gebruikt in de jaren 70 als parfum.

Jujube zaden & Lavendel

Vanille

Deze zachte zoete vanille geur verbeterd je stemming, brengt euforie en verlicht stress. Een populaire maar nooit-uit-de mode geur.

Jujube zaden & Lavendel

Sandelwood

Sandelhout wordt ook wel heilig hout genoemd in het Hindoeïsme. Het werkt kalmerend en ontspannend en wordt gebruikt bij meditatie.

Jujube zaden & Lavendel

Inscense

Inscense wordt ook wel wierook genoemd en is een mix van verschillende oliën en kruiden zoals Makko poeder, Borneol Camphor, Tolu balsam, Myrrh en Sandelhout.

Hoe is de Fair Flame tot stand gekomen?

Wat is het geheim van een lang en gelukkig leven? Ga met Fons en Jacqui Burger mee op een wereldreis op zoek naar de geheimen van mensen die de hoge leeftijd hebben bereikt met een sterke gezondheid en geluk. Door verhalen van gewone mensen te vertellen, delen ze de bijzonderheid die deze mensen hebben gevonden in kleine dagelijkse praktijken, die enorm hebben bijgedragen aan hun ‘gelukkige’ lange leven. In dit interview vertellen ze hoe ze op het idee kwamen, waarom het zo belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en of er een vervolg boek komt.