Uncategorized

Een sprankelend zomercadeau: in samenwerking met Pinkyrose

Een sprankelend zomercadeau!

Good to Give en Pinkyrose hebben dit jaar het ultieme zomercadeau samengesteld uit duurzame producten. Onze karaf en glazen zijn met de mond geblazen, met de hand gevormd en gemaakt van gerecycled glas. Samen met een heerlijke Chili Grapefruit limonade en bruisend water van Pinkyrose geef je een sprankelend zomercadeau!

De karafset van Good to Give & Wonderable

Good to Give specialiseert zich in duurzame cadeaus en duurzame relatiegeschenken. Wonderable is onze partner die dicht samen werkt met de glasfabriek waar de karafset wordt gemaakt. De karafset bestaat uit een karaf en twee glazen gemaakt van 100% gerecycled glas. De set wordt met de mond geblazen en met de hand gevormd in de achterwijken van Cochabamba in Bolivia. Het oude glas wordt opgehaald en naar de duurzame glasfabriek Crisil gebracht. Hier wordt het schoongemaakt en in een grote oven gegooid. Daarna wordt de hete massa gevormd tot een nieuw product zoals onze set! Wil je meer zien over hoe ze te werk gaan in de fabriek? Check het filmpje onder deze blog!

Limonade van Pinkyrose

Pinkyrose is een gastronomisch handgemaakt product dat volgens recepten van verschillende chefkoks tot stand komt. Ze variëren met natuurlijke ingrediënten, verse citrusvruchten, kruiden, specerijen en de juiste hoeveelheid echte suiker. Ze schillen, persen, hakken, weken en verhitten. Zo creëren ze hun eigen unieke smaken. Daarnaast is Pinkyrose ook nog een prachtig duurzaam product. Ze houden zich bezig met afval reductie en gebruiken absoluut geen single-use plastic. De blikken zijn recyclebaar en de ingrediënten van de limonade zijn vers en natuurlijk.

Wil jij dit zomercadeau ook?

Wat wil je nog meer dan in je eigen tuin, op het balkon of in het park zitten met een heerlijk sprankelende limonade uit een prachtige karaf? Geniet deze zomer van onze karaf met limonade en maak er een prachtige zomer in Nederland van. 

Wil je dit cadeau apart bestellen voor je vrienden of familie? Dat kan! Ga dan snel naar de website van Pinkyrose en bestel een heerlijk sprankelend zomercadeau voor je vrienden of familie!

Geef een antwoord