prettige feestdagen

Lekker warm de kerst in!

Een jaar vol ontberingen, verdriet, hard werken maar ook met waardering en applaus voor alle werkers in de gezondheidszorg. Alle mensen van Buurtzorg hebben hun uiterste best gedaan om er toch een mooi jaar van te maken. In samenwerking met GoodToGive hebben jullie een heerlijke warme wollen sjaal gekregen die je de winter door kan helpen.

En het is niet zomaar een sjaal. Hij komt uit Nepal en is daar met veel plezier speciaal voor Buurtzorg geweven in de ateliers van SogoodToWear, een dochter van GoodToGive  In het boekje bij de sjaal heb je daar alles over kunnen lezen. Hieronder vind je een filmpje en foto’s over de manieren waarop je de sjaal kunt dragen. Maar eerst: de prijsvraag

Prijsvraag: Win een warme trui van SoGoodToWear

Heb je zin om een heerlijke cashmere trui naar keuze te winnen van SoGooToWear? Wij loten vijf winnaars uit de inzenders van de juiste antwoorden. Beantwoord de onderstaande vragen en stuur de antwoorden naar [email protected] Spoiler: alle antwoorden zijn te vinden in het boekje dat je bij de sjaal hebt ontvangen (en mocht je dit kwijt zijn kun je het hier downloaden)

  1. Hoe wordt cashmere van de geiten gewonnen? Worden ze geschoren of geborsteld om het cashmere te verkrijgen?
  2. Uit welk ander continent/land dan Nepal komen de geiten waarmee de Nepalese geiten worden gekruist?
  3. Noem de naam van een boom, waaruit de natuurlijke verfstof komt.
 
STUUR JE ANTWOORDEN PER EMAIL NAAR [email protected]  VOOR 28 FEBRUARI 2021. WE MAKEN DE PRIJSWINNAARS BEKEND OP HET INTRANET VAN BUURTZORG.

Zo kun je de Buurtzorg sjaal dragen

Video afspelen

In stijl!

We geloven er helemaal in dat jullie leuke manieren kunnen bedenken om de sjaal te dragen, hier wat leuke voorbeelden van de mensen om ons heen.

Speciaal voor de medewerkers van Buurtzorg ook dit jaar weer de mogelijkheid om leuke duurzame en fair trade cadeau’s te kopen

 met 20% korting. Gebruik de code buurtzorg20 bij het afrekenen.